Noutati

AGMR anunta parteneriatul cu Oberalp Group - Salewa - Dynafit - WildCountry - Pomoca

AGMR anunta parteneriatul cu Oberalp Group - Salewa - Dynafit - WildCountry - Pomoca

Asociatia Ghizilor Montani din Romania - AGMR - anunta parteneriatul cu Oberalp Group, detinator al marcilor Salewa, Dynafit, Wild Country si Pomoca.

In urma intalnirii de la Balea din timpul modulului de specializare pentru ocupatia de ghid montan desfasurat in luna Martie 2017 dintre presedintii Oberalp Group - domnul Heiner Oberrauch si AGMR - doamna Felicia Enache, s-a hotarat stabilirea unui parteneriat intre cele doua entitati. Prin acest parteneriat membrii Asociatiei Ghizilor Montani din Romania vor beneficia de preturi preferentiale pentru echipamentele furnizate de marcile din interiorului Oberalp Group: Salewa, Dynafit, Wild Country si Pomoca.

Mai mult, pentru a sustine activitatea Asociatiei, instructorii AGMR vor primi din partea Oberalp Group echipamente Salewa, personalizate cu insemnele Asociatiei Ghizilor Montani din Romania.


Galerie video


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact