Noutati

Săptamâna Internațională a turismului durabil și echitabil

Săptamâna Internațională a turismului durabil și echitabil

Avem plăcerea să anunțăm că OrganizaÈ›ia InternaÈ›ională pentru Turism Sustenabil (ISTO), ai carei mebri suntem, va organiza cu sprijinul MINCETUR (Ministerul ComerÈ›ului Exterior si a Turismului din Peru) evenimentul Săptămâna InternaÈ›ională a Turismului Echitabil È™i Durabil pentru ToÈ›i în perioada 22-25iunie 2021. 

Suntem încântaÈ›i să vă anunțăm că înregistrarea este acum deschisă! Vă rugăm să reÈ›ineÈ›i însă că locurile sunt limitate.

Săptămâna internaÈ›ională constă din 7 ateliere de lucru distribuite pe 3 zile cu interpretare simultană în engleză, franceză È™i spaniolă. VeÈ›i găsi toate informaÈ›iile despre program pe site-ul special conceput pentru eveniment: https://www.mincetur.gob.pe/turismoparatodos/EN/index.html


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecÈ›ionarea legislaÈ›iei în domeniu în concordanță cu cerinÈ›ele È™i exigenÈ›ele impuse de dezvoltarea turismului internaÈ›ional

Detalii

AGMR 

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11

500288 Brasov

Tel: 0745 329 405

Email: info at agmr dot ro

Contact