Noutati

Săptamâna Internațională a turismului durabil și echitabil

Săptamâna Internațională a turismului durabil și echitabil

Avem plăcerea să anunțăm că Organizația Internațională pentru Turism Sustenabil (ISTO), ai carei mebri suntem, va organiza cu sprijinul MINCETUR (Ministerul Comerțului Exterior si a Turismului din Peru) evenimentul Săptămâna Internațională a Turismului Echitabil și Durabil pentru Toți în perioada 22-25iunie 2021. 

Suntem încântați să vă anunțăm că înregistrarea este acum deschisă! Vă rugăm să rețineți însă că locurile sunt limitate.

Săptămâna internațională constă din 7 ateliere de lucru distribuite pe 3 zile cu interpretare simultană în engleză, franceză și spaniolă. Veți găsi toate informațiile despre program pe site-ul special conceput pentru eveniment: https://www.mincetur.gob.pe/turismoparatodos/EN/index.html


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact