Noutati

Sase membri AGMR au primit insignele de ghizi montani internationali

Sase membri AGMR au primit insignele de ghizi montani internationali

Șase membri AGMR au primit insignele de ghizi montani internaționali!

În 21 Iunie 2018 la Ecole Nationale de Ski et d'Alpinisme (ENSA ) din Chammonix, Directorul departamentului de Alpinism, Francois Marsigny È™i PreÈ™edintele Uniunii Internationale a Asociatiilor Ghizilor Montani (IFMGA), domnul Christian Trommsdorff, au înmânat insignele IFMGA celor 14 ghizi montani care au finalizat cu bine stagiul de pregartire organizat de IFMGA în perioada 2017-2018.

Dintre cei 14 finaliÈ™ti ai cursului, 6 sunt români. ToÈ›i sunt membri ai AsociaÈ›iei Ghizilor Montani din România.

Iată oamenii care ne-au facut inimile să bată cu mândrie:

  • Cosmin Andron

  • Nicolae Durnac

  • Catrinel Enache

  • Cristina Pogăcean

  • Mihnea Prundeanu

  • Bogdan Rus

Cristina È™i Catrinel sunt singurele fete care au reuÈ™it să intre la curs È™i să îl termine cu brio.

Acest program de pregatire a prins viață la inițiativa vicepreședintelui AGMR, domnul Cosmin Andron. Programul a făcut posibil (din punct de vedere material) accesul candidaților din țările Central și Est Europene la programul de pregătire organizat de Uniunea Internațională a Asociațiilor Ghizilor Montani.

Festivitatea de joi a fost încununarea a doi ani de încercări extrem de dificile. Nimic nu a scăpat de ochiul vigilent al instructorilor, începând cu abilitățile sportive (schiul în afara pârtiei, cățărarea pe gheță È™i cea sportivă, turele mixte È™i mersul pe gheÈ›ar), È™i continuând cu abilitățile privind securitatea È™i comunicarea cu clientul. Astfel, din cei 20 de admiÈ™i la testul de acces, doar 14 au finalizat cursul cu succes.

Putem fi siguri că, atât din punct de vedere legal, cât È™i al compeÈ›entelor individuale, acesti ghizi îÈ™i pot conduce clienÈ›ii pe orice munte din lume.


Galerie foto


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecÈ›ionarea legislaÈ›iei în domeniu în concordanță cu cerinÈ›ele È™i exigenÈ›ele impuse de dezvoltarea turismului internaÈ›ional

Detalii

AGMR 

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11

500288 Brasov

Tel: 0745 329 405

Email: info at agmr dot ro

Contact