Noutati

Alpin Film Festival 2021 se desfășoară în săptămâna 7-11 Septembrie în orașele Brașov, Predeal și Râșnov

Alpin Film Festival 2021 se desfășoară în săptămâna 7-11 Septembrie în orașele Brașov, Predeal și Râșnov

ALPIN FILM FESTIVAL 2021 - Ediția a VI-a, 7-11 Septembrie 2021

Se deschide cea de a VI–a editie a Alpin Film Festival marti, 7 septembrie, la ora 19 cu proiectia filmului "Intensitatea tuturor lucrurilor", proiectie realizata cu sprijinul Ambasadei Canadei la Bucuresti. Gala de deschidere AFF va fi găzduită de Centrul Cultural Reduta (outdoor) – Brasov.

Festivalul se desfășoară în săptămâna 7-11 Septembrie în orașele Brașov, Predeal și Râșnov, care vor fi gazde pentru numeroase proiecții, expoziții și competiții sportive organizate.

Invitata de onoare a ALPIN FILM FESTIVAL este celebra alpinista franceză, Catherine Destivelle, câștigătoarea editiei 2020 a PIOLETULUI de AUR.

Anul acesta, AFF va prezenta peste 50 de filme din întreaga lume, având ca tematică protecția mediului și subiectele arzătoare ce țin de protejarea naturii și a muntelui, de promovarea locurilor frumoase pe care zona montană le oferă.

Competiția de film românesc de munte va continua și la această ediție a AFF. Din juriul secțiunii românești (Juriul ALPIN FILM FESTIVAL 2021 – ALPIN FILM FESTIVAL 2021) face parte și Felicia Enache, președinta Asociației Ghizilor Montani din Romania (AGMR).

Nu vor lipsi de la această ediție nici expozițiile de fotografie, conferințele și prezentările de carte. Evenimentele incluse în programul festivalului vor avea loc la Cinema Astra, Centrul Cultural Reduta, Cinemateca Patria, Piața Brassai, Bastionul Țesătorilor, Piața Sfântul Ioan și Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov. Programul festivalului il puteti gasi aici (PROGRAM AFF 2021 – ALPIN FILM FESTIVAL 2021).

Vă invităm să fiți alături de noi la evenimentele Alpin Film Festival!


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact