Noutati

Alpin Film Festival - Dor de munte - Dialoguri despre munte LIVE

Alpin Film Festival - Dor de munte - Dialoguri despre munte LIVE

Asociația Ghizilor Montani din Romania (AGMR) recomandă evenimentele organizate de ALPIN FILM FESTIVAL în perioada următoare. Iată câteva informații relevante de pe pagina oficială a evenimentului:

"Cum vom putea merge pe munte după data de 15mai?

#AlpinFilmFestival, în parteneriat cu Ski&Outdoor Magazine și Clubul Alpin Român - Romanian Alpine Club, vă propun o serie de dialoguri montane. Vom transmite live pe pagina de Facebook a festivalului, începând cu miercuri, 29 aprilie.

🎤Vom avea invitați speciali - precum Sabin Cornoiu, Președintele Salvamont România, doctorul Adrian Marinescu de la Institutul Matei Balș, reprezentanți ai autorităților, alpinistii Vlad Căpușan și Teo Vlad, Iulian Cozma și alți reprezentati ai Asociației Ghizilor Montani, cabanieri, reprezentanți ai ONG-urilor, jandarmi montani.

⛰🏕Vom discuta despre modul cum se va putea reveni către normalitate și despre cum se facilita accesul pe potecile munților după încetarea stării de urgență.

🎒Vom avea și invitați din Italia, Franța, Germania, Elveția pentru a afla cum se desfășoară în aceste țări returul la muntele care ne lipsește atât de mult.

📘Programul transmisiunilor va fi anunțat cât de curând.

🎬Transmisia live a dialogurilor montane se vor face prin intermediul platformei bvtv.ro"


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact