Obiective

Obiective

Obiective

⇒ Formarea ghizilor montani la nivelul standardelor internationale si perfectionarea profesionala a acestora in concordanta cu cerintele si exigentele impuse de dezvoltarea turismului international.

⇒ Elaborarea proiectelor legislative referitoare la activitatea ghizilor montani, corespunzatoare standardelor internationale.

⇒ Organizarea de scoli (cursuri) pentru activitatile specifice profesiei: drumetie montana, alpinism si escalada, schi in afara partiilor si altele, precum si desfasurarea de activitati de pregatire si educatie ecologica montana in randul tineretului si actiuni umanitare.

⇒ Organizarea si participarea la activitati turistice, sportive, culturale si de alta natura prin care sa asigure o gama diversa de servicii in zona montana.

⇒ Desfasurarea de activitati cu caracter lucrativ in domeniul turismului montan si al sporturilor montane. Fondurile obtinute din aceste activitati vor fi folosite numai pentru realizarea scopurilor asociatiei.

⇒ Obtinerea de autorizatii si organizarea de expeditii montane in alte tari.

⇒ Editarea de material didactic si publicitar (manuale, cursuri, pliante, brosuri, harti, buletine informative). Colaborarea cu publicatiile de munte si la emisiunile posturilor de radio si TV.

⇒ Desfasoara orice activitati legate de obiectul principal si aprobate de Adunarea Generala.


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR 

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11

500288 Brasov

Tel: 0745 329 405

Email: info at agmr dot ro

Contact