Noutati

AGMR a insotit Ambasadorul Japoniei la Bucuresti

AGMR a insotit Ambasadorul Japoniei la Bucuresti

Excelența Sa, Ambasadorul Japoniei la Bucuresti, domnul Kisaburo Ishii și soția acestuia, doamna Sachiko Ishii, au fost însoțiți de reprezentanti ai Asociației Ghizilor Montani din România duminică, 22 mai 2016, într-o excursie în Munții Bucegi, zona Sinaia. Alături de Excelenta Sa, la excursie au participat și alți membri ai Ambasadei Japoniei.

Doamna Mădălina Alexescu de la Ambasada Japoniei ne-a transmis: “Dl Ambasador Kisaburo Ishii și d-na Sachiko Ishii, dar și noi toți vă mulțumim pentru bunătatea de a ne însoți și a ne oferi explicații interesante despre împrejurimile și frumusețile munților Carpați”.

Pentru Asociația Ghizilor Montani din România a devenit o tradiție onorantă să însoțească pe Excelenta Sa, Ambasadorul Japoniei, în excursii montane.


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact