Noutati

AGMR a insotit Ambasadorul Japoniei la Bucuresti

AGMR a insotit Ambasadorul Japoniei la Bucuresti

ExcelenÈ›a Sa, Ambasadorul Japoniei la Bucuresti, domnul Kisaburo Ishii È™i soÈ›ia acestuia, doamna Sachiko Ishii, au fost însoÈ›iÈ›i de reprezentanti ai AsociaÈ›iei Ghizilor Montani din România duminică, 22 mai 2016, într-o excursie în MunÈ›ii Bucegi, zona Sinaia. Alături de Excelenta Sa, la excursie au participat È™i alÈ›i membri ai Ambasadei Japoniei.

Doamna Mădălina Alexescu de la Ambasada Japoniei ne-a transmis: “Dl Ambasador Kisaburo Ishii È™i d-na Sachiko Ishii, dar È™i noi toÈ›i vă mulÈ›umim pentru bunătatea de a ne însoÈ›i È™i a ne oferi explicaÈ›ii interesante despre împrejurimile È™i frumuseÈ›ile munÈ›ilor CarpaÈ›i”.

Pentru AsociaÈ›ia Ghizilor Montani din România a devenit o tradiÈ›ie onorantă să însoÈ›ească pe Excelenta Sa, Ambasadorul Japoniei, în excursii montane.


Prezentare

Asiguram si mentinem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicam în perfectionarea legislatiei în domeniu în concordanta cu cerintele si exigentele impuse de dezvoltarea turismului international.

Detalii

AGMR 

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11

500288 Brasov

Tel: 0745 329 405

Email: info at agmr dot ro

Contact