Noutati

Curs de Dezvoltare Profesională Continuă al membrilor Asociatiei Ghizilor Montani din Romania

Curs de Dezvoltare Profesională Continuă al membrilor Asociatiei Ghizilor Montani din Romania

Baza Salvamont din Padina a fost pentru două zile (29-30 Noiembrie) gazda Cursului de Dezvoltare Profesională Continuă a membrilor Asociatiei Ghizilor Montani din Romania.

Pentru că sezonul alb si-a facut facuta prezenta, organizatorii au dorit să ofere participantilor posibilitatea de a–și reîmprospăta competențele privind siguranța în condiții de iarnă.

Centrul Salvamont a oferit condiții ideale pentru prezentările teoretice privind avalanșele, prezentări susținute de d-na Anca Munteanu, cercetător științific, și colegii nostri, Adi Vălean și Ciprian Moruzan.

Cateva informații despre măsurile ce trebuie luate în cazul acidentaților în avalanșe au fost prezentate de dl. Mircea Radu.

Din păcate, lipsa zăpezii nu a permis realizarea unor exerciții practice de căutare în avalanșă, această parte urmînd să se desfășoare în perioada 13-14 Ianuarie 2020.


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact