Noutati

Mai sunt câteva zile pentru înscrierea la TRAINIG-ul GRATUIT în vederea pregătirii pentru testul de admitere la cursul de GHIZI MONTANI

Mai sunt câteva zile pentru înscrierea la TRAINIG-ul GRATUIT în vederea pregătirii pentru testul de admitere la cursul de GHIZI MONTANI

Asociatia Ghizilor Montani din Romania (AGMR) anunta ca mai sunt doar câteva zile pentru înscrierea la TRAINIG-ul GRATUIT în vederea pregătirii pentru testul de admitere la cursul de GHIZI MONTANI.

În data de 15 iulie se închid încrierile pentru TRAINIG-ul în vederea pregătirii pentru testul de admitere la cursul de GHIZI MONTANI.

Pentru înscriere la TRAINING, vă rugăm să completați chestionarul accesând acest link

Pentru mai multe informații legate de Training, scrieți-ne pe adresa contact@agmr.ro.

Atât training-ul cât și cursul de ghizi montani se derulează în cadrul proiectului Modern mountain guide occupation and training for enhancing competitiveness of European mountain tourism and increase workforce mobility of the sector”- MONT-GUIDE+, proiect finanțat prin programul Erasmus+, Parteneriate Strategice, Acțiunea cheie 2.

"Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei."


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact