Noutati

ISTO ne invita sa participam la programul Săptămânii virtuale pentru turism durabil și sustenabil pentru toți

ISTO ne invita sa participam la programul Săptămânii virtuale pentru turism durabil și sustenabil pentru toți

Asociatia Internationala pentru Turism Responsabil si Sustenabil (ISTO) ne invita sa participam la programul Săptămânii virtuale pentru turism durabil È™i sustenabil pentru toÈ›i.

În perioada 28 mai - 4 iunie 2020, ISTO vă va oferi webinarii, texte È™i videoclipuri despre un alt tip de turism, despre viziunea asupra crizei È™i, mai ales, a perioadei post-criză, despre speranÈ›ele È™i viitorul pe care le vom continua să construim împreună.

Toate aceste webinarii, textele È™i videoclipurile vor fi gratuite È™i accesibile tuturor! Vor fi abordate o mare varietate de teme: opÈ›iuni de recuperare post-COVID, rolul femeilor în turism, rolul autorităților publice în reconstrucÈ›ia turismului, probleme de accesibilitate în faÈ›a noilor măsuri de sănătate etc.

Vă rugăm să nu ezitaÈ›i să vă alăturaÈ›i È™i să împărtășiÈ›i programul nostru

Webinariile sunt gratuite, dar este necesară înregistrarea. Pentru a vă înregistra, trebuie doar să faceÈ›i clic pe webinarul care vă interesează: https://isto.international/e-week


Prezentare

Asiguram si mentinem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicam în perfectionarea legislatiei în domeniu în concordanta cu cerintele si exigentele impuse de dezvoltarea turismului international.

Detalii

AGMR 

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11

500288 Brasov

Tel:  0744 341 265

Email: mihai.staicu@agmr.ro

Contact