Noutati

ISTO ne invita sa participam la programul Săptămânii virtuale pentru turism durabil și sustenabil pentru toți

ISTO ne invita sa participam la programul Săptămânii virtuale pentru turism durabil și sustenabil pentru toți

Asociatia Internationala pentru Turism Responsabil si Sustenabil (ISTO) ne invita sa participam la programul Săptămânii virtuale pentru turism durabil și sustenabil pentru toți.

În perioada 28 mai - 4 iunie 2020, ISTO vă va oferi webinarii, texte și videoclipuri despre un alt tip de turism, despre viziunea asupra crizei și, mai ales, a perioadei post-criză, despre speranțele și viitorul pe care le vom continua să construim împreună.

Toate aceste webinarii, textele și videoclipurile vor fi gratuite și accesibile tuturor! Vor fi abordate o mare varietate de teme: opțiuni de recuperare post-COVID, rolul femeilor în turism, rolul autorităților publice în reconstrucția turismului, probleme de accesibilitate în fața noilor măsuri de sănătate etc.

Vă rugăm să nu ezitați să vă alăturați și să împărtășiți programul nostru

Webinariile sunt gratuite, dar este necesară înregistrarea. Pentru a vă înregistra, trebuie doar să faceți clic pe webinarul care vă interesează: https://isto.international/e-week


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact