Noutati

Impreuna pentru David Torok

Impreuna pentru David Torok

"Împreună pentru David Torok" este inițiativa unui grup de oameni inimoși care au decis să sprijine familia lui Zsolt, o inițiativă pe care o salutăm și pe care o împărtășim la rîndul nostru. Iată mesajul lor:
Impreună pentru David Torok sună liniștitor si emite siguranță. Transmite că lucrurile ok se obțin alături de altcineva. Că toți avem nevoie de oameni in viața noastră si avem nevoie de oameni în afara vieții noastre, că dorim să fim alături de oameni, să facem parte dintr-o comunitate, in cazul nostru cea montană.
David Torok are acum nevoie de camaraderie, de muncă in echipă, de un tovaraș de coardă... Disponibilitatea ta si a mea este un prilej de bucurie pentru David. Disponibilitatea ta si a prietenilor tăi, a găștii sau clubului din care faci parte, a sălii de cățărat unde te antrenezi este acum importantă pentru băiatul lui Zsolt. Da, știm cu toții că disponibiltatea nu este intotdeauna un motiv de bucurie, nu prea vedem fericiți in jurul nostru disponibili pentru altcineva, pentru că ea presupune să poți fi găsit atunci când cineva are nevoie de tine. 
Bunăoară, te invităm și te incurajăm să fii disponibil pentru David, să contribui si tu cu un ajutor financiar, sau de orice fel. 
Totul este binevenit și-ți mulțumim in numele lui David si-n memoria lui Zsolt.
Conturile pentru donații sunt următoarele: 
RO 64 BRDE 360 SV 48311 253 600
David Torok
sau
GB 64 REVO 0099 7084 273 688
BIC : REVO GB 21
Minerva Vincze (0722 407873)

Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact