Noutati

Intalnirea partenerilor din cadrul proiectului Mont Guide+ (www.mont-guide.eu) 28-30 ianuarie 2019

Intalnirea partenerilor din cadrul proiectului Mont Guide+ (www.mont-guide.eu) 28-30 ianuarie 2019

Între 28 si 30 ianuarie a avut loc în Bulgaria a parta întâlnire transnatională a participantilor la proiectul MONT-GUIDE+ (Modern mountain guide occupation and training for enhancing competitiveness of European mountain tourism and increase workforce mobility of the sector) finanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului Erasmus+, Parteneriate Strategice, Acțiunea cheie 2.

Organizatorii întâlnirii (Ecosystem Europe Association) au avut amabilitatea să ofere participanților un loc ideal pentru desfasurarea intalnirii: Hut Vihren, Pirin Mountain, Bulgaria.

La întalnire au fost prezenți reprezentanți ai tuturor partenerilor de proiect: din Italia, Bulgaria și România: Milena Ignatova (Eco Monde), Maurizio Davolio (AITR), Tomas Busca (Monterosa Academy), Felicia Enache (AGMR), Catalina Constantin (Edufor SRL), Petya Genkova (BAGNE), Catrinel Enache (AGMR), Bogdan Costescu (Professional Team SRL), Pierluigi Busca (Monterosa Academy) și Kiril Makarov (Ecosystem Europe Association)

Obiectivul principal al intalnirii a fost acela de a clarifica problemele legate de transpunerea în cadrul platformei de e-learning a materialelor didactice realizare de participanti. Au fost discutate de asemenea modalitățile de organizare a cursurilor pilot în țările partenere, stadiul la care s-a ajuns în implementarea Standardului profesional al ghidului montan în Romania și Bulgaria.

"Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei."


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact