Noutati

Au început înscrierile la Piatra Mare Trail Running - PMTR 2020

Au început înscrierile la Piatra Mare Trail Running - PMTR 2020

Au început înscrierile la Piatra Mare Trail Running

Incepînd cu anul acesta concursul de alergare montană Piatra Mare Trail Running (http://www.pmtr.run/blog/) se muta in data de 23 Mai si va ramane acolo de acum inainte (al treilea week-end din Mai).


Motivul principal pentru care am luat aceasta decizie este siguranta voastra. Indiferent cat de mult incercam sa minimizam riscurile asociate cu concursul. In plus, mai aproape de vara, sunt sanse mai mari sa ne putem bucura de finish-ul de la Cabana Piatra Mare unde vom putea sa socializam si sa savuram preparatele lui Atti, fara sa mai tremuram.


Tot incepand cu 2020 dorim sa introducem o noua proba PMTR – kilometrul vertical. O sa fie o proba dificila, cu finish pe varful Piatra Mare. O sa revenim cu detalii si cu track-ul cursei in urmatoarea perioada, insa ‘la ochi’ o sa fie o proba de 1000+ m verticali intr-o lungime de pana in 6 km.
Inscrierile pentru cele 2 probe se face aici (http://pmtr.run/regulament/)


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact