Noutati

Intre Asociatia Ghizilor Montani din Romania (AGMR) si Sala de catarare Blokx (www.blokx.ro) s-a incheiat un parteneriat

Intre Asociatia Ghizilor Montani din Romania (AGMR) si Sala de catarare Blokx (www.blokx.ro) s-a incheiat un parteneriat

Intre Asociatia Ghizilor Montani din Romania (AGMR) si Sala de catarare Blokx (www.blokx.ro) s-a incheiat un parteneriat. Este al doilea parteneriat de acest tip, primul fiind parteneriatul cu sala de catarare Natural High din Brasov.

Prin aceasta colaborare, dorim sa oferim colegilor nostri din Asociatia Ghizilor Montani din Romania sansa de a seputea antrena in activitati specifice tot timpul anului, indiferent de vreme.

Escalada in sala reprezinta un instrument foarte util in activitatea de ghid montan: este accesibila, la indemana in fiecare zi la orice ora, te ajuta sa te mentii in forma, sa te antrenezi in conditii de siguranta, sa experimentezi ceea ce pe teren trebuie sa pui in practica.

In plus, atat la Blokx cat si la Natural High, ai la dispozitie instructori AGMR, de la care cu sigutanta ai multe de invatat. Instructori precum Catrinel Enache sau Bogdan Rus sunt oameni cu o experienta deosebita, castigata atat in tara cat si peste hotare, dovedita prin recunoscunoastere internationala in cadrul cursurilor organizate de Uniunea Internaționala a Asociatiilor Ghizilor Montani.

Nu uitați că toți membri AGMR au la Blokx o reducere de 10% din prețul abonamentului.


Galerie foto


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact