Noutati

Realizarile Asociatiei Ghizilor Montani din Romania pe anul 2018

Realizarile Asociatiei Ghizilor Montani din Romania pe anul 2018

La sfarsitul fiecarui an facem un bilant al evenimentelor, sa vedem ce am realizat si ce mai avem de realizat. Unde suntem noi ca asociatie profesionala in Romania, unde este Romania in raport cu celelalte tari europene. Sunt ani in care acest bilat lasa senzatia ca toate eforturile depuse nu ne-au dus inainte ci am dat inapoi cativa pasi.

Pentru Asociatia Ghizilor Montani din Romania (AGMR), bilantul anului 2018 a iesit pe plus!

  1. Fara nici o indoiala, cea mai importanta realizare este absolvirea de catre 6 membri ai asociatiei noastre a cursurilor organizate de Uniunea Internationala a Asociatiilor Ghizilor Montani, cea mai prestigioasa organizatie in domeniu la nivel international. Sunt singurii ghizi montani din Romania cu recunoastere internationala . Fiind formatori in cadrul cursurilor organizate de AGMR, prin cunostintele si experienta acumulate, aduc o uriasa plusvaloare cursurilor noastre.

Iată cei sase membri care au obtinut insigna UIAGM:

-Cosmin Andron,

-Nicolae Durnac

-Catrinel Enache

-Cristina Pogacean

-Mihnea Prundeanu

-Bogdan Rus

  1. Proiectul Guide-Mont+, coordonat de AGMR si desfasurat in cadrul programului Erasmus+ a adus si el importante realizari: standardul comun elaborat de partenerii din cele trei tari participante (Italia, Bulgaria si Romania), standardul national pentru ghidul montan revizuit, cursul dedicat persoanelor dezavantajate, trainingul pentru formatori, cunoastrea problematicii in domeniu din tarile partenere, schimbul de informatii si metode didactice si multe altele.

  2. Nu in ultimul rand as mentiona primirea Asociatiei Ghizilor Montani din Romania ca membru al prestigioasei organizatii ISTO (International Social Tourism Association) cu sediul la Bruxelles si avand membri organizatii din Europa cele doua Americi si Africa si Asia.


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact