Noutati

Asociația Ghizilor Montani din România (AGMR)  ia cunoștință de intrarea în stare de urgență

Asociația Ghizilor Montani din România (AGMR) ia cunoștință de intrarea în stare de urgență

Asociația Ghizilor Montani din România (AGMR) ia cunoștință de intrarea în stare de urgență începând cu data de 16 martie 2020, pentru o perioadă de 30 de zile, ca urmare a crizei provocate de Covid-19 și înțelege importanța întreruperii activităților care aduc împreună oameni din zone diferite, țări diferite, care au tranzitat și tranzitează spații publice cu risc mare de expunere (hoteluri, restaurante, aeroporturi, gări, etc)

În acest sens AGMR și-a amânat programele de formare a ghizilor montani, și recomandă ghizilor montani activi să-și întrerupă activitățile turistice pe timpul perioadei stării de urgență.

AGMR așteaptă din partea autorităților locale și naționale măsuri de sprijin pentru industria hotelieră, pentru agențiile de turism, ghizi montani, instructori de ski, de parapantă, de rafting, etc, cu toții grav afectați de contextul intern și internațional provocat de Covid-19.

În acest context, AGMR recomandă iubitorilor de munte să-și limiteze activitățile montane la strictul necesar. Transportul public către munte, cabanele montane, cozile la instalațiile pe cablu, sălile de cățărare, alte spații și zone publice cu mare densitate umană sînt posibile surse de transmitere a bolii.

Mulțumim anticipat tuturor iubitorilor de munte, pentru înțelegere, îi rugăm să respecte la rândul lor recomandările de igienă, limitarea contactului cu alte persoane și promitem să ne revedem pe poteci de munte, cât de repede posibil.


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact