Noutati

Drum bun Walter!

Drum bun Walter!

Drum bun Walter! Sa iti fie calea lina printre creste!

Walter Kargel, unul dintre pionierii alpinismului si escaladei din Romania, autor a numerose publicatii si carti de specialitate si deschizator al unor trasee de mare frumusete din tara s-a stins la 94 de ani. Asociatia Ghizilor din Romania este profund recunoscatoare eforturilor pe care marele alpinist roman le-a facut in dezvoltarea acestui frumos sport, si aduce un cald omagiu celui care ne-a inspirat sa devenim mai buni, mai indrazneti, dar totodata mai umili.

Pasiunea pentru munte si necunoscutele lui este cea care l-a definit pe Walter o viata intreaga, iar el a impartasit cu darnicie din experienta si cunostintele lui lumii, amatorilor de drumetie si alpinistilor deopotriva. Sa-ti fie calea lina printre creste, Walter! Ramai in inimile noastre!

Foto credit: Libertatea.ro


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact