Noutati

Service Recall pentru Ortovox 3+ (update de software)

Service Recall pentru Ortovox 3+ (update de software)

ORTOVOX Sportartikel GmbH a anuntat de curand ca, in urma feed-back-ului primit de la Safety Academy Partners, in anumite conditii (in situatii foarte rare) s-a constatat o intrerupere a semnalului transmis de aparatele de detectie a victimilor in avalansa (DVA sau avalanche transceiver) Ortovox 3+. Intreruperea este cauzata de o eroare de software, care vizeaza doar aparatele Ortovox 3+ care functioneaza cu versiunea 2.1 a respectivului soft.
 
Nu sunt cunoscute situatii in care aceasta problema a condus la accidente. Totusi, ca masura de precautiune, Ortovox Sportartikel GmbH recheama toate aparatele Ortovox 3+ care ruleaza cu versiunea 2.1 pentru un upgrade de software la versiunea 2.2, care elimina deficientele constatate, si recomanda ca aparatele care ruleaza cu versiunea 2.1 a softului sa nu mai fie folosite pana la upgrade.
 
Ce aparate sunt afectate?
 
Sunt afectate doar aparatele Ortovox 3+ care ruleaza cu versiunea de software 2.1. Aparatele Ortovox 3+ care ruleaza cu versiunile de software 1.0, 1.1, 2.0, 2.2 si celelalte modele Ortovox (S1, S1+ si Zoom) nu sunt afectate.
 
Aparatele 3+ cu versiunea de software 2.1 pot fi trimise catre ORTOVOX Sportartikel GmbH incepand sau catre dealerii nationali cu data de 25 Mai 2018 pentru update de software.
 
Cum stiu daca aparatul meu este afectat de aceasta problema?
 
01. Puneti aparatul Ortovox 3+ pe pozitia "SEND"
02. Porniti aparatul
03. Pe ecran vor fi afisate urmatoarele:
- Seria aparatului (compusa din 10 cifre)
- Testul pentru display
- Gradul de incarcare al bateriei
- Versiunea de software instalata
 
Pentru mai multe detalii vizitati pagina oficiala a producatorului: PRECAUTIONARY RECALL OF 3+ AVALANCHE TRANSCEIVERS
Articol preluat de pe situl www.absolutoutdoor.ro

Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact