Noutati

Sesiune live cu Catri Enache si Cristina Pogacean, care va vor povesti despre experienta de a fi ghid montan international

Sesiune live cu Catri Enache si Cristina Pogacean, care va vor povesti despre experienta de a fi ghid montan international

Miecuri, 27 mai, incepând cu ora 19:00, aveti ocazia sa participati la un eveniment incitat: o sesiunea live, unde puteti fi impreuna cu Catri Enache si Cristina Pogacean, care va vor povesti despre experienta de a fi ghid montan international. 

Cristina si Catri sunt membrii ai Asociatiei Ghizilor Montani din Romania (AGMR) si instructori la cursurile pe care AGMR le organizeaza. Totodata, ele sunt si primele femei din Romania care au absolvit cursurile de ghizi montani internationali organizate de Uniunea Internationala a Asocitiilor Ghizilor Montani (UIAGM). 

Veti putea pune intebari si afla raspunsuri la probleme care va intereseaza legate de activitatea de ghid montan si de cursurile UIAGM. Va asteptam cu drag!


Prezentare

Asiguram si mentinem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicam în perfectionarea legislatiei în domeniu în concordanta cu cerintele si exigentele impuse de dezvoltarea turismului international.

Detalii

AGMR 

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11

500288 Brasov

Tel:  0744 341 265

Email: mihai.staicu@agmr.ro

Contact