Noutati

Raport de tura - modul de schi de tura din cadrul cursului de specializare al AGMR

Raport de tura - modul de schi de tura din cadrul cursului de specializare al AGMR

Intre 4 si 5 februarie 2017 a avut loc in masivul Piatra Mare, langa Brasov intalnirea cursantilor pentru modulul schi de tura, specializare, indrumati de catre instructorul AGMR—ghidul montan Nusu Neagoe.

S-au parcurs pe schiuri de tura (in proportie de 90%, restul de 10% cu schiurile pe rucsac) traseele Dambu Morii-Sirul Stancilor-cabana Piatra Mare-Vf Piatra Mare-Valcelul Dracului-Drumul Familiar.

S-au prezentat notiuni teoretice si practice despre schiul de tura: trasarea urmelor in urcare, ateliere pentru executarea intoarcerilor, derapajul, luarea virajelor, etc. totul intr-o atmosfera deschisa si prietenoasa.

S-a cerut si s-a dat feedback cursantilor: Andreea Stroisteanu, Sergiu Bersan, Dragos Preda, Alin Iliesiu, Marius Vintila, Alex Prigoana.


Galerie foto


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact