Noutati

TRAINIGUL în vederea pregătirii pentru testul de admitere la cursul de GHIZI MONTANI

TRAINIGUL în vederea pregătirii pentru testul de admitere la cursul de GHIZI MONTANI

In weekendul 14-15 septembrie s-a desfasurat in Brasov prima etapa practica a TRAINIG-ului organizat de Asociatia Ghizilor Montani din Romania (AGMR) în vederea pregătirii pentru testul de admitere la cursul de ghizi montani, sesiunea 2018-2019.

Intalnirea a debutat cu o scurta introducere in care participatii s-au cunoscut intre ei si totodata au luat cunostinta obiectivele si modul de desfasurare al programului.

In continuare au fost prezentate elementele tehnice de baza: echipamente si materiale folosite in alpinism, noduri frecvent utilizate, tehnici de asigurare si de deplasare pe stanca.

In cele doua zile, cursantii au avut prilejul sa exerseze practic parte din notiunile invatate la partea teoretica, sub atenta supravegere a instructorului nostru, Alexandru Paun, coordonatorul intalnirii.

Training-ul este gratuit, fiind finanțat prin proiectul ”Modern mountain guide occupation and training for enhancing competitiveness of European mountain tourism and increase workforce mobility of the sector”- MONT-GUIDE+, proiect derulat în cadrul programul Erasmus+, Parteneriate Strategice, Acțiunea cheie 2.

"Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei."


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact