Noutati

Cursul de Eurosecuritate - Chamonix - dedicat sigurantei in afara partiilor de schi

Cursul de Eurosecuritate - Chamonix - dedicat sigurantei in afara partiilor de schi

12 Mai, 2017

Modulul Eurosecuritate (siguranta in afara partiilor de schi) face parte din proiectul european de implementare a unor teste unice pe teritoriul Uniunii Europene in vederea pregatirii monitorilor de schi din statele membre pentru a putea conduce un grup de clienti in afara partiilor amenajate. Implementat de Federatia Romana de Schi si Biatlon alaturi de Asociatia Nationala a Scolilor de schi din Romania „ ANSSR” si Asociatia Nationala a Monitorilor de schi din Romania „ ANMSR”, in parteneriat cu Ecole National de Ski et d’Alpinisme „ ENSA” Chamonix , Franta .

Mai mult

Formularul pentru redirectionarea a 2% din impozit catre o asociatie nonprofit. Sprijina si tu AGMR!

Formularul pentru redirectionarea a 2% din impozit catre o asociatie nonprofit. Sprijina si tu AGMR!

11 Mai, 2017

Pana la 25 Mai se poate depune formularul pentru redirectionarea a doi la suta din impozit catre o asociatie nonprofit. In cazul in care optati sa sprijiniti Asociatia Ghizilor Montani din Romania - AGMR - va rugam sa descarcati formularul .pdf atasat, precompletat cu datele Asociatiei. Va multumim!

Mai mult

UPDATE - Forumul International Pentru Turism Responsabil - Prezentari si Concluzii

UPDATE - Forumul International Pentru Turism Responsabil - Prezentari si Concluzii

11 Mai, 2017

La o saptamana dupa participarea AGMR la Forumul International Pentru Turism Responsabil desfasurat la Bucuresti, in organizarea Fundatiei Amfiteatru, va punem la dispozitie linkurile cu informatiile si concluziile de la eveniment:

Mai mult

AGMR este prezenta la cea de a IV-a ediție a Forumului Internațional pentru Turismul Responsabil

AGMR este prezenta la cea de a IV-a ediție a Forumului Internațional pentru Turismul Responsabil

30 Apr, 2017

Zilele aceastea (27-29.04.2017) se desfășoară la Sala Muzeului Național al Literaturii Române a IV-a ediție a Forumului Internațional pentru Turismul Responsabil. Evenimentul este organizat de Fundația Amfiteatru împreună cu Muzeul Național al Literaturii Române în parteneriat cu Primăria Sectorului 1, București. Așa cum arată organizatorii evenimentului, "este vital ca Romania sa adere la reteaua europeana pentru un turism durabil si competitiv, care contribuie la imbunatatirea calitatii vietilor locuitorilor din aceea comunitate si va imbunatati experientele turistilor". Pentru ca acest lucru sa se intample, autoritatile responsabile din industrie trebuie sa devina constiente de impact, de strategiile de pus in practica si de mijloacele de promovare.

Mai mult

Drum bun Walter!

Drum bun Walter!

27 Apr, 2017

Walter Kargel, unul dintre pionierii alpinismului si escaladei din Romania, autor a numerose publicatii si carti de specialitate si deschizator al unor trasee de mare frumusete din tara s-a stins la 94 de ani. Asociatia Ghizilor din Romania este profund recunoscatoare eforturilor pe care marele alpinist roman le-a facut in dezvoltarea acestui frumos sport, si aduce un cald omagiu celui care ne-a inspirat sa devenim mai buni, mai indrazneti, dar totodata mai umili.

Mai mult

Poziția comună a Asociațiilor Profesionale de Ghizi Montani A.G.M.R. și S.G.L.M., a Clubului Alpin Român (C.A.R), a Clubului Sportiv Vertical Sport și a Federației Române de Alpinism și Escaladă (F.R.A.E) în  urma accidentului din Munții Retezat, de sâmbătă, 22 aprilie 2017

Poziția comună a Asociațiilor Profesionale de Ghizi Montani A.G.M.R. și S.G.L.M., a Clubului Alpin Român (C.A.R), a Clubului Sportiv Vertical Sport și a Federației Române de Alpinism și Escaladă (F.R.A.E) în urma accidentului din Munții Retezat, de sâmbătă, 22 aprilie 2017

25 Apr, 2017

Poziția comună a Asociațiilor Profesionale de Ghizi Montani A.G.Poziția comună a Asociațiilor Profesionale de Ghizi Montani A.G.M.R. și S.G.L.M., a Clubului Alpin Român (C.A.R), a Clubului Sportiv Vertical Sport și a Federației Române de Alpinism și Escaladă (F.R.A.E) în urma accidentului din Munții Retezat, de sâmbătă, 22 aprilie 2017

Mai mult


Prezentare

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Detalii

AGMR

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11
500288 Brasov
Tel: 0368 402 472
Email: contact at agmr dot ro
Contact