Noutati

Bogdan Rus și Catrinel Enache formatori și membrii ai AGMR a reușit să câștige prestigiosul concurs de escaladă Herculane Climbing Open 2016

Bogdan Rus și Catrinel Enache formatori și membrii ai AGMR a reușit să câștige prestigiosul concurs de escaladă Herculane Climbing Open 2016

Bogdan Rus È™i Catrinel Enache, formatori È™i membrii ai AGMR au reuÈ™it să câÈ™tige prestigiosul concurs de escaladă Herculane Climbing Open 2016 la categoria MASTER.

Bogdan RUs a reuÈ™it să câÈ™tige concursul la baieÈ›i fiind singurul concurent care a reuÈ™it parcurgerea unui traseu de dificultate 8a+ în grad francez sau gradul 10 în grad UIAA.

Catrinel Enache a ieșit pe locul 1 la Fete Master la egalitate cu alte 2 fete.

De asemenea după concurs Bogdan a rămas în Baile Herculane încă câteva zile È™i a reuÈ™it să parcurgă în premieră traseul Kashmir cu grad propus 8b+ / 8c, fiind unul din cele mai grele trasee de escaladă din È›ară.


Galerie foto

Bogdan Rus, formator în cadrul AGMR a reușit să câștige prestigiosul concurs de escaladă Herculane Climbing Open 2016

Prezentare

Asiguram si mentinem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor)

Ne implicam în perfectionarea legislatiei în domeniu în concordanta cu cerintele si exigentele impuse de dezvoltarea turismului international.

Detalii

AGMR 

Str. Molidului, nr. 9, Bl. B14, Sc. A, ap. 11

500288 Brasov

Tel: 0745 329 405

Email: info at agmr dot ro

Contact